Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L72e23o98n 59T78o57m41e38v

1. 5. 2019 18:35

Hloupé ..... jde o propagaci hokeje vzhledem k budoucím OH v Číně. A nedávno ze stejných důvodů tam byl Gretzky.

0 0
možnosti
Foto

L91e22o16n 38T32o60m63e73v

1. 5. 2019 18:37

Má reakce na paní Pavlíkovou

0 0
možnosti
OP

Znám skvělé lidi, ale nejsou obdivované star, jen obyčejní, šikovní, ale bezejmenní, kteří si však zachovávají tvář. Jaromíra Jágra neznám, jen něco vím z médií a vůbec mne nepřekvapuje jeho současná potřeba být stále vidět, a to za jakýchkoliv okolností

0 3
možnosti
Foto

Samozřejmě že Čína nejen pro nás Evropany nepředstavuje zcela ideální stát, ale která země jím zvláště v dnešním rozbouřeném světě pohlceném globalizací je. A pohrdáme-li Čínou a dokonce samotným Jágrem natolik že je nemůžeme vystát a nejraději vymazali z mapy světa i světa hokejového, proč tedy vyhledáváme čínskou medicínu jeli nám ouvej na těle i duši a navštěvujeme levná tržiště nebo jíme v čínské restauraci.

Zdroj: https://chourova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711445

Veřte, že Vám to píši nerad, ale Váš článek vnímám jako poněkud zmatený. Možná je podobně zmatený Jaromír Jágr - Vámi uctívaný hokejový Bůh, jehož kvality sportovce nikdo nemůže zpochybnit, proto to ani nikdo nečiní. Váš obdiv je, domnívám se natolik silný, že nemáte ani odvahu pojmenovat důvody, jaké vedou část světa ke kritice čínského režimu. Pro nás, podle Vás, Čína "nepředstavuje zcela ideální stát". TO TEDY! Pokud někdo nemá chuť či odvahu pojmenovat důvody, snadno se může stát to, co se přihodilo Vám - vyprodukovat upřímně, bezelstně a nevědomě zbytnělý eufemismus. Žádná Vámi zmíněná globalizace není příčinou příšerných genocid probíhajících v tom "ne zcela ideálním státě". Nevím o nikom, kdo by pohrdal Čínou, právě proto navštěvujeme čínské restaurace a objevujeme čínskou medicínu (s níž si naše MZ tak nějak neví rady). Ale jak víte J.J. nepřijel do Číny pozdravit jejich léčitele, aby jejich um pak obhájil u našeho ministra zdravotnictví. Si Ťin - pching se možná cítí být léčitelem. Tím se cítil být i jeden pán z Lince. Také považoval za lék milióny umučených a popravených. Koho si Váží J. J. a kdo je pro něho autoritou? „Byl jsem vychován, že má člověk uznávat autority a vážit si lidí. Jsem jedině rád, že budu pozván,“ vysvětloval Jaromír Jágr novinářům své pohnutky předtím, než si potřásl rukou s prezidentem Si.

https://www.irozhlas.cz/komentare/komentar-jaromir-jagr-rytiri-kladno-hokej-cina-cesta-milos-zeman_1904301235_dok#utm_content=freshnews&utm_term=jarom%C3%ADr%20j%C3%A1gr&utm_medium=hint&a

0 2
možnosti
PK

Jarda je a vždy bude "1", jen už sakra by měl zasejt...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik