Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V čem nás oklamalo ANO? Agrofert je ve svěřeneckém fondu a tudíž mimo A. Babiše. Čapí hnízdo bylo vystavěno před vznikem ANO. Kdyby se stejně detailně vzaly všechny dotace soukromému sektoru, tak dopadnou většina stejně. Předražené, zbytečné. Dotace soukromníkům jsou prostě svinstvo a podhoubím lumpáren. A proč se jim poskytují? Protože stát nemůže dát úplatky.

1 2
možnosti

:-).......Paní autorko, vezmu to krátce.....dařilo se někdy lidem v této republice, než za současné vlády? Dluh 1,6 bil. neudělal Babiš, ale asi ti před ním ! !!!!!!

0 5
možnosti

Oligarcha mi stále více připomíná ministra propagandy Josífka Goebelse z r. 1945 - Válka je vyhraná! Kdokoliv, cokoliv - např. St. zástupce Zeman v TV = Bádáme, zadali jsme analýzu, zatím nevíme - ON má jasno, bludy ! Fascinují mne otázky, kdo po něm ? Píšu pořád - Kdokoliv! Jsme 10 milionové město - ČR = Chicago, které kdysi vedl náš Antoním Čermák, zvládnul to. Já nabízím do čela - svou mladší dcerku! S kapesným hospodaří dobře, dluhy nedělá, cizí jazyky ovládá, pravda v KSČ a STB nebyla ... Soukmenovci nermuťte - Válka je vyhraná ! ... :-)

4 1
možnosti

Stando, Soukmenovče nermuťte - Válka je vyhraná ! Nevím proč mne opět minusujete! Dcerka fakt dluhy nemá - v KSČ a STB nebyla ... ... :-)

2 0
možnosti

J75a33n 64R45á39ž

2. 6. 2019 17:31

Mám s mnohými shodný názor, že Babiš by měl jít co nejdřív od válu. Ale na otázku, kdo na jeho místo, tedy, kdo by mohl být novým předsedou vlády, mi rozumnou odpověď zatím nedal nikdo.

PS. Odpovědi typu: "On se někdo najde" nebo že by to mohl být lídr strany se čtrnáctiprocentní voličskou podporou, popřípadě někdo od Pirátů neberu, neb je to nesmysl.

PS. Na téma Piráti, jsem dnes objevil pro mne dokonalé a trefné jejich hodnocení.Dovoluji si ho bez dovolení autora odcitovat: " Bohužel jsou (Piráti) silou, jejíž ideovým základem je prozatím toliko sociální blahobyt jejich čelních představitelů, naivní představy ohledně zprávy věcí veřejných a neschopnost vydržet stát alespoň hodinu v nepohodlném počasí. Piráti jsou totiž pořád mamámci z pohodlným polštářkem pod zadečkem".

1 0
možnosti
Foto

Problém je, že lidé stále vyhlížejí nějakého spasitele. Někdo lepší než agresivní lhář,podvodník a manipulátor by nestačil...?Stačí se podívat na lídry ostatních stran,nikdo nemá na sobě setinu špíny jako Babiš.Světec a spasitel národa ovšem není nikdo...

3 3
možnosti

Celkem výstižný popis uvažování nemyslícího davu. Jenže v této zemi žijí i myslící lidé - s tím nepočítáte?

2 3
možnosti

Vy jste buď pila anebo píšete příspěvek pod jiný článek než jste četla.. Pokud tedy nejste členkou nemyslícího davu.

2 0
možnosti
Foto

Za Nečase počet státních zaměstnanců klesl o 10 tisíc, za Babiše se zvýšil o 40 000. Sociální systém se stal více adresný. Byl zpřísněn zákon o veřejných zakázkách. I díky němu klesla cena stavebních prací v průměru o čtvrtinu. Byly stabilizované rozpočty a Česká republika se stala 8. nejdůvěryhodnější ekonomikou světa. Díky tomu ušetřila ročně cca 40 mld. Kč na úrocích za státní dluh. V té době se zvýšily úspory obyvatel a klesla výše zadluženosti občanů. Měla nejnižší schodek od roku 2008. Nezaměstnanost byla v porovnání se zbytkem Evropy nízká Stačí ????

5 2
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik