Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Běda mužům, kterým žena mládne. :-)

0 0
možnosti

Dneska jsem si na instagramu přečetla názor ze Slovenska:

"Naše paní prezidentka... Moudrá, rozvážná, empatická, soucitná, spravedlivá, odvážná, pokorná. S pevnými hodnotami a jasnými postoji."

Také bych si přála, abych podobně mohla smýšlet o hlavě naší země. A právě se z rádia dozvídám, že na nádvoří Pražského hradu se bude konat jarmark, který pořádá firma, která sponzorovala Zemanovu volební kampaň. Pronájem unikátního Vladislavského sálu z přelomu 14. a 15. století a zbytku Starého královského paláce na pět dní společnosti Louis Vuitton se mi už ani nechce připomínat...

3 0
možnosti

Zeny maji nejen nehu a nadhled, maji take pevnost a rozhodnost. Proto nejslavnejsimi zenami 20 stoleti se staly Golda Meir a lady Margaret Thatcher.

4 0
možnosti
Foto

J92a93n50a 62M38a75j26o97v11á

17. 6. 2019 23:58

Takže fandite ženám v politice. Protože jsou ženy. Tedy těm, které tam u nás jsou, těm ne...

To mi hlava nějak nebere.

0 2
možnosti

J91a26n 92B55a64r59t65o52ň

17. 6. 2019 21:31

pod nadějným názvem úplně něco jiného - že by past na čtenáře?

0 0
možnosti

Je mi jedno, jestli je to muž nebo žena ...ale musí jít o osobnost, která dlouhodobě ovlivňovala veřejné mínění, prokázala určité kvality, jejíž názory a postoje jsou dlouhodobě konzistentní a prověřené i léty politických bojů..

Při vší úctě k paní Čaputové ...do nedávna ji nikdo neznal. Vynesla ji až vlna zpolitizované aféry kolem vraždy slovenského novináře. Je to slovenská volba ...ale pro mě je to málo, pokud jde o post presidenta.

Děsí mě, že spousta lidí vnímá volbu presidenta tak povrchně ...jako volbu nějaké Miss nebo Superstar..

Jak prostoduše uvažuje určitá část lidí je vidět i na zmíněném odkazu na lady Dianu. Nechci Dianu nikterak zostouzet, ona sama za to nemohla ...ale ta legenda kolem ní je pro rozumného člověka trapná. Ona určenou roli nezvládala a s žádnou vlastní nepřišla .. Byla to nejista neurotická osobnost se spoustou problémů, které dělal problém kontakt s lidmi.. Paradoxně se okolo ní vyvinul jakýsi kult lidství ..ale to je skutečně jen ukázka toho, co z vás dokáží udělat média.. To mohli baštit skutečně jen konzumenti bulváru..

5 0
možnosti
Foto

O Václavu Havlovi dodnes někteří lidé říkají, že ho do roku 89 nikdo neznal. Mnozí ho znát ani nechtěli , zatímco jiní o něm věděli velmi dobře. Také to nebyl žádný železný muž. Také by se dalo říci, že byl poněkud nejistý. A přece měl velikou vnitřní sílu. Paní Čaputová má i jiné přednosti, než jsou kvality nějaké Miss nebo Superstar.

7 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, mělo být na Slovensku, už ho tam dodala.

0 0
možnosti

Proboha blogerko, slovenska prezidentka urcite neni nejmladsi dlouhovlasa blodyna ve stredni Evrope.

0 0
možnosti
Foto

Snad byste nechtěl , aby to byl úplný zajda......:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik