Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podobný masakr srdcí vyvolala smrt Stalina, Gottwalda, ale třeba i Kim-ir Sena, Kim-čong Ila nebo Roberta Mugabeho.

4 0
možnosti
Foto

Ono to s tím Karlem Gottem nakonec dopadne jako se Sandokanem, Céčky nebo Pokemony. Tak dlouho budou lidé blbnout a vnucovat ho a dělat z něj modlu, až i ti nejzavilejší jeho příznivci se budou stydět za to, že jej kdy poslouchali a přidají se k posměváčkům.

3 0
možnosti

Je zde vidět Váš pohled z cizinyRv.Lide neblbnou, nedělají z něho modlu....proste ti, co no měli rádi a vážili si ho to teď dávají najevo..A je jich hodně. Uvědomte si, že nás provázel svými písněmi 60 let.Kdo do ho rád poslouchal tomu zůstane v srdci a za to se rozhodně nebude nikdo stydět. Nevim proč by se mu měl někdo posmívat.

0 1
možnosti

No s Váma ty emoce ale mlátí ...

1 0
možnosti
Foto

To je důkaz ze stále ziji a nemám srdce z kamene. Emoce nemají jen mrtvoly.

0 0
možnosti
Foto

V tomto státě ovládají bohužel média lidé, kteří dovolují truchlit jen za některé osoby a za jiné nikoli. Truchlíte-li za Karla Gotta, nebude se jim to líbit a možná Vás budou napadat. Nic si z těch hlupáků nedělejte. Karma R^!!

1 1
možnosti

Mně v sedmdesátkách i osmdesátkách Karel Gott a Gustáv Husák připadali jako jedna a tatáž osoba. Byli všude. Doplňovali se, Husák potřeboval Gotta, Gott toho naplno využíval pro osobní prospěch. Byla studená válka, žili jsme v zemi okupované Sovětským svazem, ve škole nám lhali, slušní, vzdělaní a schopní lidé živořili, a oni dva nedělali nic jiného, než že se s nablble blaženými úsměvy rozplývali nad tím, jak je všechno prima a v pořádku. Hrozně jsem se za Gotta styděl, za jeho vedení Anticharty, že je tak imunní vůči utrpení jiných, že tak rád jezdí do Sovětského Svazu a zpívá s Alexandrovcema, a tak dále. Byl pro mě stejným symbolem ostudy národa jako Husák nebo Švorcová.

5 1
možnosti

Tak mě napadá, proč vy nejste v politice, takových uvědomělých hrdinů je vždy málo.

0 1
možnosti

J27o40s65e81f 18P32o90t22r

5. 10. 2019 20:19

Mám rád jeho písničky, je znakem muže to, jak v posledních chvílích přistupoval ke své nemoci a informoval nás o svém osudu .

Ovšem to běsnění posledních hodin mi připomíná vtip z doby reálného socialismu :

"Otevřu noviny," Lenin", otevřu rozhlas "Lenin", otevřu televizi "Lenin",otevřu konzervu - probůh ne, ne.

3 0
možnosti

Sám to mám ještě horší, otevřu jeden blog, a tam v diskusi Josef Potr a vskutku otřepanej fórek o sardinkách, otevřu další blog a tam v diskusi zase Josef Potr a ten fousatej vtípek o sardinkách...;-D

1 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D To je sranda. Bože ,co jsme za národ.RvRv

0 1
možnosti
Foto

Jaký? Andělsko-ďábelský. O nic horší či lepší než ty okolo. Duši laskavych, čistých i prohnilych, prejicich i prolezlych závisti a hnilobou. A který je ten svatý. Ani Izraelité jim nejsou i když by dle Bible měli byt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik