Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedokáži si představit nyní u vlády Babiše, šíleného chaotika, který se nazývá mikromanažerem. Klidný přístup Fialy a celé vlády, včetně krajů brání panice, to by bylo nejhorší co by se mohlo stát, to bychom si podtrhli nohy sami sobě.

Smrtící varianta covidu je doufejme minulostí a to by normálně znamenalo vytvořené podmínky pro raketový růst.

Jenže šílenec Putin to věděl taky, navíc Evropa snižuje závislost na Rusku a ruská ekonomika je v kýblu. Situace hrozí svržením a jenom nadávání na vnějšího nepřítele přestávalo zabírat. Válka je lék na všechny vnitřní nemoci Ruska, bída v Rusku je vlastně díky "fašistům na Ukrajine" a až bude "osvobozena" i Evropa začne pro Rusy ráj na zemi, pečení holuby všude kam se podíváš.

Válka mění vše, možná prosperita znamená je v prachu zapomeňte, další zadlužení je nutné.

Proto nechápu, že jsme zatím nevyhověli Ukrajině a nezavedeme aspoň akci "čisté nebe" a modré přilby už dávno mají chránit západoukrajinská města a utečenecké koridory. Jen tak skončí válka brzo a Putin odtáhne.

3 0
možnosti
Foto

Žádná země EU se nedokázala za dva roky tak zadlužit jako naše země. Covid se na tom dluhu podílí necelými 50 procenty Nemusel by být, kdyby vláda v době covidu nepostupovala nesmyslně a chaoticky. . Dluh bude splácet další generace. Snižovat DPH na pohonné hmoty za této situace je totální hloupost. Plošná opatření nikam nevedou. Existují sociální programy, které potřebným dokáží pomoc a nemusí se jednat o chudé.RvRv.Neumím si představit za této situace v čele vlády Babiše anebo Havlíčka. Rozhazovat peníze umí i cvičená opice, Vláda má jenom tolik peněz, kolik vybere na daních, pokud nemá, tak si půjčuje za mastný úrok, jako to předváděla vláda Babiše.

2 0
možnosti
Foto

Člověk je chvílemi ze všeho zmatený. Lidé brečí jak nemají na drahý benzín a na přechodu pro chodce nejde pomalu přejít. Auto za autem a často v něm sedí jeden jediný člověk. Autobusy jezdí poloprázdné. Pokud nebudu mít na benzín, pojedu raději autobusem. Já většinou chodím všude pěšky, na kole nebo jedu MHD.[>-]EU

1 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik