Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

No, vidíte to optimisticky, nic proti, nikdo nic neví. Já, pesimista, tu záchranu našich důchodů nevidím, spíše naopak. Ale odpověď na vaši otázku z nadpisu dostanete brzy. Jen co jich tu bude první milion, tak ke konci dubna.

1 0
možnosti
Foto

S tím se dá jen souhlasit. Tatínek kdysi říkal, že německou ekonomiku částečně posunuli vpřed Turci co často dělali podřadné práce co Němcům smrděly. Pak přicházeli i vzdělanější migranti. Mezi nimi i Češi. To samé Amerika. Za že její národní hospodářství rostlo může poděkovat především lidem z Evropy a nejen jí.

0 0
možnosti
VV

Tatinek se asi nemylil, ale prvni turecti Gastarbeiter prisli k revansistum v roce 1961, a to uz byl ten hospodarsky zazrak v pnem proudu. A mozna Nemcum vic smrdeli Rekove po povecereni cehokoliv s Tzatziky.

0 0
možnosti
VV

Kdyz se podivame do minulosti, tak se dlouho mluvilo o nemeckem hospodarskem zazraku. A jen z Ceskoslovenska se na nem podilelo pres 3 miliony uprchliku ci vyhnancu, vyberte si.

4 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik