Laboratoř šíleného vědce. Koronavirus.

27. 01. 2020 15:15:10
Hraji takovou virtuální hru v níž byla možnost získat jakousi podivnou laboratoř šíleného vědce. A právě se vznikem záhadného koronaviru se mi tato laboratoř vybavila. A s ní podivný vědec tvořící preparát smrti zkoušeje ho nejen

na nevinných zvířatech ale třeba i na lidech. Už jeden takový šílenec se zrodil ne ve virtuálním světě ale přímo v naší realitě. Německý lékař Mengelle činící pokusy převážně na dětech nižší čili neárijské rasy. A svět je posetý různými blázny a šílenci schopnými stvořit téměř cokoliv ve jménu zla, vlastního obohacení či změny a spásy světa kdy navždy vstoupí do dějin. A co když ta podivná laboratoř není jen virtuální realita a ten šílený vědec je někde ukrytý. Svět je přelidněný a nejvíce lidí žije právě v Číně. Rovná miliarda, možná i víc. Tatínek říkával, ti k nám vtrhnout, tak nás utlučou čepicema. Není tomu až tak dávno, sotva pár let, kdy tamní vláda vydala regulační vyhlášku, kdy se smí narodit v jedné rodině jen jedno dítě. A tím lépe chlapec. Pak snad povolili děti dvě avšak kluci hráli stále prim. Žena příliš stojí a zdála se jim neužitečná krom plození dětí. Děti za několik roků vyrostly, z chlapců se stali chlapi. A ti nemohli najít svou dívku s níž by se oženili a založili rodinu, protože díky té regulaci bylo v místní populaci méně žen. V dávných dobách byly ženy vzácné. Zvláště ty mladé, krásné na vrcholu plodnosti. Buďto byly unášeny sousedními kmeny či později vyvažovány zlatem a drahým kamením.

Svět stárne, Čínu nevyjímaje. Planeta je přeplněna lidmi, za pár let už nemusí být kde a z čeho brát. Vodní zdroje vysychají, plíce planety lesy hynou tak jako mnohá zvířata, zdroj obživy kterým člověk zabral území a zastavěl svým obydlím. Planeta je dá se říci otrávená nejrůznějšími zplodinami a lidskými výtvory jako třeba plasty zahlcující oceány a vnitřnosti podvodních obyvatel. A kdysi zdravé ryby přestávají být zdravými i pro lidi. Ten odpad co zdánlivě pohltilo moře se vrací do nás samých a vnitřně nás rozežírá tak jako ty ryby. Vzniká jakási nerovnováha v lidské říši. Zatímco na jednom kontinentu si nevědí rady se stárnutím populace, na tom druhém žije bezpočet mladých lidí v plné síle, často i chudobě a bez práce. A tak se jednoho dne zvedne lidská tsunami a tito lidé převážně z řad mladých silných můžu migrují za lepším do lepšího světa, který vytvořili právě ti starci s nimiž si vlády přestávají vědět rady. Do systému už nic nepřidávají, jen z něho čerpají. Jenže ta pokladnice není bezedná tak jako sama příroda není bezednou studnicí nerostného bohatství. A nikdo neví jak z toho ven a hlavu si lámou nejen ti mocní všemocní vládci světa protože ve vyspělém bohatém světě se skromnost a pokora příliš nenosí. A tam kde je moc je i touha mít ještě víc. A ti staří nějak začínají vadit natolik že jimi začíná pohrdat i velmi vyspělá a bohatá země z níž vzešel i onen lékař Mengelle. A tak v Německu vznikla jakási píseň odsuzující a hanobící staré lidi.

Zdá se jakoby se svět v určité etapě zastavil a stále přešlapoval na místě. Až možná na toho šíleného vědce kterému se z rukou vymkl jakýsi plán na řízenou regulaci populace. Zkrátka část lidí nenápadně vymýtit biologicky bez použití zbraní. A tak zkoumá různé viry z nichž vytváří mutanty zabijáky. Přesně takové jaké známe z amerických hororů. Vše vznikne tak nějak nenápadně. Vzduchem to asi nebude, to je příliš riskantní ale jak tedy. Lidé se živí také masem tak proč by se těmi pokusnými králíky nemohla stát právě zvířata a nejen ti králíci. A v chudších oblastech lidé snědí takřka vše, třeba i ty hady z nichž prý vznikl právě onen koronavirus. Možná i ty šílené krávy byly výplody onoho šíleného vědce. A pak když to půjde hezky podle plánu se nakazí hraboši, těch je všude hodně a nejen tento virus zatáhnou takřka kamkoliv stejně jako hmyz nebo ptáci. Šílenec ve své laboratoři experimentuje dál a především se musí vypořádat s těmi chytřejšími lidmi než je on sám, kteří by mohli jeho vynález zničit objevem účinných léků. A tak produkuje další zmutované bakterie ovlivňující mozek již malých miminek z nichž vyrůstají lidé buď s nějakým handicapem či úplně průměrní, naprogramovaní jako roboti co se dají lehce ovládat. A pak už jen lidi načipovat jako psy ať jsou hezky pod dohledem. A naučit se číst jejich myšlenky a pocity ještě dříve než je vysloví. Věda je mocná tak jako medicína. Zatímco jiní vymýšlejí nový lék pro záchranu lidstva, v hlavě onoho šíleného vědce se rodí další plán. Žijeme v dobré době alespoň my Evropané jaká už tady dlouho nebyla. Bez válek, bohatneme. Ale v šíleném světě kde všechno začíná být tak nějak naruby.

Autor: Vladislava Chourová | pondělí 27.1.2020 15:15 | karma článku: 13.47 | přečteno: 525x

Další články blogera

Vladislava Chourová

Bydlím u své kočky.

Mnohý řekne jen kočka. Obyčejná svéhlavá kočka, která uzná za vhodné, kdy se má přijít pomazlit nebo si vůbec najít na svého páníčka čas. Moje kočičky však jsou vznešené, umazlené bytosti s velkým kočičím srdíčkem. Prostě dámy i

16.9.2023 v 19:38 | Karma článku: 19.56 | Přečteno: 399 | Diskuse

Vladislava Chourová

MS v hokeji 2023.

Miluji hokej. Vlastně mě k němu přivedl můj tatínek. Zatímco on pln hrdosti celým svým srdcem fandil českému týmu, já jsem zase především v mladším věku fandila své zemi zaslíbené Kanadě, v níž jsem toužila žít. Jenže jak se říká,

16.5.2023 v 17:04 | Karma článku: 9.24 | Přečteno: 219 | Diskuse

Vladislava Chourová

Staří jako Metuzalém a upachtění jako Mojžíš aneb důchod in memoriam.

Metuzalém žil neuvěřitelných 969 let. Tak praví kniha Genesiis. Dle vědeckého bádání se však může jednat o písařskou či překladatelskou chybu a Metuzalém by se na tamní dobu dožil úctyhodného Bohem požehnaného věku 81 let, kdy

13.5.2023 v 15:28 | Karma článku: 14.96 | Přečteno: 458 | Diskuse

Vladislava Chourová

Darinka. Tam za duhovým mostem

Tolik let už uplynulo od doby, co jsem opustila říši lidí, svých milovaných a přešla přes duhový most. Je to přesně dvanáct let. A přesto si vše pamatuji úplně přesně. Jako by to bylo včera. Před lety si mě pořídila navzdory svým

16.4.2023 v 14:50 | Karma článku: 10.09 | Přečteno: 121 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.51 | Přečteno: 681 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.57 | Přečteno: 2466 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.06 | Přečteno: 306 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.36 | Přečteno: 219 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 284 | Diskuse
Počet článků 102 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1093

Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...