Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to tak, že vždycky chceme maximum. Prý si proto z nás všichni v zahraničí utahují. Jsme malá země s velkými (možná přehnanými) ambicemi.

Ale ten momentální obrat ve hře je moc fajn. Naděje, že se zase umístíme slušně, a nepojedeme hned domů. Moc to klukům, i nám, přeju!:-)

0 0
možnosti

Jsme sice země malá rozlohou, ale současně také hokejové velmoc.

Přesto uvažovat o zlaté z MS je docela smělá hypotéza.

1 0
možnosti
Foto

H83a23n63a 78V35l27k22o45v95á

12. 5. 2019 10:52

Tak po dvou zápasech v základní skupině předjímat zlato....to chce hodně stylu "nic moc nevím, ale musím o tom napsat"....

Inu, není to u vás poprvé.

Zato jste s článkem o MS první....;-)

0 0
možnosti
Foto

Přání je otcem myšlenky. Kdysi na ne vsadila ještě než hokej vůbec začal, všichni si tukali na čelo nu a po turnaji si doprala hezky prodloužený víkend. Každopádně je to můj blok a nikomu ho nevnucuji.

1 0
možnosti

Jsme teprve na začátku. Silnější mužstva tepve přijdou.

0 0
možnosti

Kdyby vyhráli, jaká by byla nová verze 2019 - Hašek na Hrad:-) A má jihočeská babička vždy říkala: Klučíku, levnější chleba nebude:-)

0 0
možnosti

A69l35e41š 10S98z23a64b63ó

12. 5. 2019 7:14

s tím mě babička také provokovala :-))))))) a přidávala kvůli nim se ani svět rychleji nepootočí

a opravdu nevím koho by provolávali, nyní ten tým je fakt vyrovnaný

0 0
možnosti

..to vůbec není podstatný,to důležitý je,že bojují ...;-D[>-]

1 0
možnosti
Foto

Švédi to od našich nečekali, pak už jim tekly nervy, ale věřili si, vždyť jsou to lonští mistři a my je překvapili. Bohužel se už stalo zvykem že na začátku vyhrajeme takřka všechny zápasy a pak nás vyřadí jedna jediná soupeřova porážka a jedeme domů. Toto mistrovství určitě přinese nejedno překvapení a kluci by to dát mohli a konečně prolomit tu smůlu co nás již dlouho provází. Viděla i zápas s Nory, Norsko je však slabší tým. Jsem zvědavá na zápas s Ruskem.

0 0
možnosti

A16l74e76š 23S63z83a23b67ó

12. 5. 2019 0:35

zdravím ale jste moc a moc opitá euforií :-)))))

a nepopisujete realitu jako například s těmi Švédy

citace: Zápas zahájili se Švédy, kteří si od samého počátku věřili a také pár minut dokazovali nároďáku pravou vikingskou sílu. Než se role nečekaně obrátila a omámení vikingští bohové patrně někde usnuli.

Zdroj: https://chourova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713056

asi jsem se díval na jiný zápas ale já viděl jak na ně naši narukovali a vikingská síla tam nebyla :-)))

spíše nevěřícné pohledy co se děje, hru vyrovnali ke konci první třetiny a skóre otočili až na začátku druhé třetiny ale ani to vedení neudrželi do konce třetiny

jinak samozřejmě našim přeji ale tento turnaj je hlavně o jediném zápase a tím je čtvrtfinále, které rozhoduje o úspěchu a neúspěchu

doufám, že to tento tým zvládne zatím působí odhodlaným dojmem

o úspěchu ve skupině rozhodne pravděpodobně pondělní utkání, které bude rozhodující pro vítězství ve skupině a pokud toto utkání zvládnou minimálně za bod (lepší by byly dva a nejlépe tři), tak potom bych se do takové euforie jako máte vy dostal asi také R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik