Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono v každých volbách, ale v těch evropských zejména, jde především o koryta. Naši euposlanci nemohou vůbec nic ovlivnit.

1 0
možnosti
VV

O to jim pane Bicero vubec nejde. Nejdulezitejsi pro ne jsou ty preperendy. oni sice jsou proti zavedeni Eura v CR, ale ten plat v Eurech tam je hlavnim duvodem jejich kandidatury.

0 0
možnosti
Foto

Pan premiér tu červenou kartu (resp. knížku) v kapse měl, a nějak mu z ní stále kouká, byť se to snaží vtipně maskovat.

Ovšem nejlepší kandidáti jsou ti, co se chtějí do EP dostat, aby pak mohli (slušně zajištěni na stáří) tu odpornou EU zničit či aspoň vytrolit.

1 0
možnosti
SN

:-).......Pane Dvořáku, doufám, že je Vám známo, že dost velká část poslanců i senátorů ba i našich zástupců v EU, jsou bývalí komunisté. A hodně aktivní jako protikomunističtí bojovníci ! !!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane Cachu. Ano, máte pravdu.Také našla vhodného kandidáta. Myslím, že myšlení má vcelku reálné. Bohužel, spousta politických stran a hnutí zblbnou voliče tím, že před volbami do EU uvádí i věci vhodnější k volbám parlamentním v naší zemi. Už se s tím na jednom z mítinků setkala. Lidé, především ti starší je div neobjímali, snad si ani neuvědomili že se jedná o volby evropské, kde mnohá přání a přesládlé sliby spíše zůstanou tabu.

0 0
možnosti
Foto

K16a18r86e96l 59C16a17c82h

19. 5. 2019 14:55

Milá paní. Ve volbách, které budou na konci týdne, se nebudou volit poslanci do českého parlamentu, ale do parlamentu EU. Tak zapomeňte na premiéra a na naše domácí problémy, které nám europoslanci řešit nepomohou. Začněte uvažovat o problémech, které souvisí s tím, že jsme členy většího společenství a zda chceme, aby nám do domácích problémů, které si můžeme řešit nejlépe sami, zasahovala nějaká nařízení eurokomisařů. A hlavně uvažujte o problémech, které by vedení EU řešit mělo, protože tyto problémy ohrožují Evropu a její kulturní prostředí a řešení je stále v nedohlednu. Máte-li na to svůj názor, hledejte v kandidátkách někoho, kdo má s Vámi názor shodný - tedy jestli tyto lidi znáte. Tomu pak dejte svůj hlas, ať je z jakéhokoli politického uskupení. Chcete přece, aby byl prosazován Váš názor na tyto věci. Já jsem takového kandidáta našel. Myslím, že mé názory bude nejlépe prezentovat Judr. Klára Samková. Té dám svůj hlas. Zkuste uvažovat podle tohoto schematu a pak třeba při prohrabování desítek kandidátek nebudete bezradná a někoho přece najdete. Přeji Vám v tom úspěch.

3 0
možnosti
PK

Ano, Samková má co říci a dělá toR^

4 0
možnosti
Foto

Důležité je, že pan Babiš ačkoliv nejedny noviny vlastní, nemá vůbec čas sledovat, co se v nich a proč píše, kdo a nebo jak je cenzuruje a jaká inzerce a od koho se v nich objevuje. Lze vážně pochybovat o tom, že inzeráty, ve kterých pan Babiš hraje titulní role "vůbec někdy viděl" protože inzerci a kampaně dělají stranám externí marketingové agentury. :-/ Proto také politikové dost často mluví v naprostém rozporu s tím, co je psáno v jejich předvolebních materiálech a heslech. Rv

3 0
možnosti
JH

Něco z toho bych i podepsal, ale, bohužel, Babiš se od ostatních politiků, co se ho snaží, za přispění médií a nekulturní fronty svrhnout, prakticky vůbec neliší, jen vyčuhuje:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik