Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bydlel jsem ve 3 panelových bytech a hlučnost se lišila:

- v dávných dobách nebyly reprobedny a poněvadž všichni dělali v jedné fabrice, tak se vzájemně chovali ohleduplně. A nebylo dnešní pronajímání kdo dá víc, BnB atd.

- poslední byt má výšku ne 260 ale 245 a je to znát

- hodně záleží na kvalitě podlah

Žádná vyspělá evropská země nešla stylem "panelového šílenství" a preferovala individuální výstavbu. Máme štěstí, že se z našich sídlišť nestala ghetta jako na Západě (také tam s tím po válce začali).

0 0
možnosti

Ta gheta jako na zapade by mne pane Kuchto opravdu zajimala, zkuste se o nich trochu rozepsat.

0 0
možnosti

Přemýšlím, proč v té krabici, co zřejmě postavili komanči, bydlíte. Máte k ní nějaký citový vztah?

1 0
možnosti
Foto

Asi si ještě tak nestačila zvyknout. S rodiči žili v cihlové zástavbě, nic nebylo slyšet, hezky byt, 60 metru čtverečných. Pak ale zemřeli a znáte to. V tom menším byte je vše poněkud stísněné a slyšet, jakoby sousedé byli vedle me. Ale zřejmě se to liší panelák od paneláků. Prý se zanedbalo odhlučnění. Kolegynka žije v mezonetovem a prý zas az moc velký klid.

0 0
možnosti

Mám tedy o něco větší krabici 33m2 + plus lodžii, ale hluk je stejný i ve velkém bytě na Vinohradech (tam je zase dost slyšet přes světlíky) a že by v Německu neměli garsonky?

0 0
možnosti

Ne, tam se to jmenuje jinak. Podle zeme ci mesta bud 1 Zimmer Appartement, nebo treba Studio,;-D

0 0
možnosti

Mohu vás ujistit, že ty rozličné zvuky od sousedů jsou slyšet stejně dobře jak v malém, tak velkém panelákovém bytě.:-)

1 0
možnosti

Vsak taky mnohy lid ty kralikarny nemuze Vaclavu Havlovi zapomenout.;-D

1 0
možnosti

Žiji v garáži. Vpravo je synova rodina, vlevo chodba našich sousedů, takže ticho po pěšině. V paneláku v Brně na Lesné jsme měli tiché sousedy, jen na WC jsme podle "intenzity" poznali, jestli čůrá soused, nebo sousedka.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Má to i svá "pozitiva. Přesně vím, kdy soused nade mnou skočí na svoji manželku. Nejdříve v televizi běží porno. Pak začne válenda mlátit o zeď, bouchání válendy se zrychluje a sousedka vyje a soused heká. Pak nastane ticho. Sousedka jde na WC a tam prohlásí " Láďo ty si měl dat zabrat " Pak začne sprchování. Jednou kolem půlnoci začaly dcery křičet " Barvo, bravo opakovat " Vlítl jsem do jejich pokoje s tím, co řvou, když je půlnoci. Dostal jsem odpověď " Nahoře dělaly králíky a tak jim fandíme a tleskáme "

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS