Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Vladislavo, napsala jste to dobře - jinými slovy než já ve svém blogu "Proč už nechodím demonstrovat." A myslím, že líp - a výstižněji... Děkuji Vám. :-)R^

0 0
možnosti

Velmi dobře sepsané. DěkujiR^

3 1
možnosti

Paní Vladislavo, vždyť Vy přesto máte odhodlání - něco měnit - zastat se a chtít lepší dobu! Volbami můžeme poměnit, ale napřed je třeba vyprofilovat lidi, které bychom mohli navolit !! O to jde. Nebude to přece diktátorský Babiš, ani Klausovy děti o on samý, ani Zeman, kterého jsme nevolili, nicméně mírně naivní ho navolili místo Drahoše. Země není dobře spravována - lže se a gestikuluje a ohlupuje. To pak vede k rezignaci - ale v tom není naše cesta nemyslíte ?

4 3
možnosti

R50u75d39a 37S33l61a47v38í17k

20. 6. 2019 20:10

"Počkám na volby. Chci-li něco změnit, jdu volit."

To si možná lidi v roce 1946 říkali po volbách taky, pak se jim nějak stalo, že 40 let volby nebyly.

8 2
možnosti

Všichni prohlašují jak nechtějí podkopávat demokracii a najednou se tady objeví nějaký Slavík a hodí ji do toho vidle. Pravděpodobně vám štyft nadobro spadnul do trýbu.

0 1
možnosti
Foto

I35v59a42n 41M20a83r26e33k

20. 6. 2019 19:05

Pí.Chourová, superkarma R^ [>-]

3 3
možnosti

Kvalitní text. Za mne karma rozhodně.

6 2
možnosti

Pani Chourova. Nadpis vaseho clanku je pravdivy jiz od podzimu 1992. Snad proto, ze spravna demokracie MUSI stat na pevne zakladne. Nase vsak nestoji. Jeji "strujci" ji postavili presne pro sebe a sve kamarady. Nadseni obcanu vyvracenim ustredni ulohy KSC, pouzily se svoji chytrosti z ustavu vedene prave tou KSC (prognosticky ustav) a vytvorily tu zakladnu nasi demokracie kterou mame dodnes.

Vysvetlovani problemu teto nasi zakladny demokracie je zdlouhave. Jen chci pripomenout ty zlodeje z minulosti (jmena si kazdy muze doplnit) a jejich nastupce dnesni. Nemusi to byt vsak jen zlodej, ktery podryva tu nasi demokracii. Muze to byt cinitel ve vysoke funkci, ktery svym egem a osobnim zanicenim se chce vyporadat se svymi byvalymi odpurci. Ukazuje nam, co je mozne v te NASI demokracii udelat.

Snad na konec nutno pripomenout vsem. Ti minuli "skudci" jiz opustili politickou scenu, ale novi se objevuji a dokazuji nam, ze jsou chytrejsi nez ti minuli. Cily zhoubnejsi.

3 3
možnosti

Celkem dobré až na poslední odstavec. Tam se hodně, ale opravdu hodně mýlíte. Nicméně je to Váš názor.

0 1
možnosti
Foto

U těch demonstrací to je jako v osobním životě. Změna totiž bývá skoro vždy změna k horšímu, proto raději o žádnou změnu nestojím. A když nevím, co přesně chci namísto stávajícího, tak do ničeho nejdu. V roce 1989 demonstrující lidé do jednoho nechtěli vládu komunistické strany. Ale kolik z nich si položilo otázku, co bude, jestli padne? Padne socialismus a bude kapitalismus? Chci kapitalismus? Na poslední otázku, myslím, by velká většina lidí odpověděla NE, pokud by si měli odpovědět upřímně a ne opojeni rozvášněným davem. Mluvila jsem v r.1989 s několika lidmi, kteří stáli mimo dění, protože přesně věděli, co nehezkého se dále bude dít (a nebyli to komunisti). Stejně tak by si každý demonstrant měl o samotě odpovědět na otázky, co a proč mu vadí. Já si, paní autorko, nemusím na nic odpovídat, protože stejně jako Vy nikdy do žádného davu nepůjdu (pokud mě nedonutí).

2 6
možnosti

takže když budete mít manžela, který vás bude podvádět, tak si ho necháte, protože co kdyby vás ten další bil?

7 0
možnosti

Je smutné že s celou KSČ jsme se tak nedůsledně vypořádali po několika dnech, ale proti několika darebákům nám to trvá roky. A otázky co bude (poté) to se zjistí rychle.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS