Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco mě tu pohádku připomíná : "Lidičky vždyť já jsem trouba! A jak by tohle trouba mohl vymyslet!" Trochu jinak "Čau lidi!" + zmijovka na hlavě:-)

0 0
možnosti
Foto

To byla jen nadsázka s těmi dávkami a ubytovnami ale mnohým to bohužel takto vyhovuje. A spokojenost je na obou stranách. Ubytovaným bydlení zaplatí stát a obchodníci s chudobou si namastí kapsy. Dříve u nás ve městě nebyly ubytovny až tak špatné. Žili v nich povětšinou starší osamělí lidé, lidé po rozvodech či matky s dětmi. Nyní se z mnohých stalo spíše odstrašující ghetto. Pronajímatel shrábne peníze a je mu fuk co se tam děje. Třikrát za den policisté, párkrát do měsíce hasiči. Pak to vzal někdo jiný a alespoň se o ubytovnu začal starat a zajímat se, kdo tam vlastně žije. Pár obyvatel šlo raději o dům dál. Co bylo trpěno už není. Tak časem snad ghetto zmizí.

0 0
možnosti

P91e68t29r 85L33a68n30g21e82r

14. 5. 2019 10:39

Asi byli příliš hloupí. Měli zůstat bez práce, na dávkách a žít na ubytovně kde by jejich pronajímatelům přispíval stát.

Zdroj: https://chourova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712372

...

Chápu, že jste potřebovala do článku kontrast, ale dopouštíte se čiré demagogie. Nevím jak vy a vaše rodina, ale já bych z dávek nezajistil to, co považuji za standard, ani na pět dní v měsíci. Nemluvě o kvalitě bydlení na ubytovně.

...

Pokud poukazujete na problém okolo ubytoven, tak je spíše v tom, že se kšeftuje s chudobou. Bohužel, ani současná vláda s tím nic účinného nedělá.

...

Jinak v každé době a v každém režimu jsou lidé, kteří prostě nedokáží pracovat. A nechat je potulovat se po městech znamená bud zvýšení policejní činnosti nebo vyšší kriminalitu. obojí je dražší, než se o ně postarat. Utlouct je jaaksi nemůžeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik